Vodič za kupnju

Hvala što ste odabrali Pijat kao unikatan i poseban proizvod za vaš dom!

Kako koristiti webshop?

Naš je webshop nešto drugačiji od onih na koje ste navikli. Imamo nekoliko kategorija u kojima možete potražiti proizvode baš po vašem ukusu i stilu. U kategoriji Odmah dostupno možete odmah kupiti gotove proizvode koje ćemo redovito nadopunjavati po prodaji istih. Na ove proizvode ne čekate na izradu, odnosno čim ih kupite pakiramo ih i u roku nekoliko dana stižu na vašu adresu.

U ostalim kategorijama moći ćete vidjeti neke naše proizvode koji su vam se do sada naviše svidjeli i koje radimo po vašoj narudžbi. Primjerice, ako želite kupiti dasku od drveta hrasta u kategoriji Daske odabrati ćete neke od ponuđenih oblika i dimenzija. Po vašoj narudžbi krećemo na izradu, obećajemo da nećete dugo čekati!

Želimo ostati u kontaktu i dogovoru s Vama! Zbog toga smo unutar kategorije Informacije izradili kategoriju Kontaktiraj nas. Ovdje ćete pronaći kontakt formu preko koje nam se možete obratiti ako želite neki komad koji ne vidite u shopu, ako imate ideju za nekakav drugačiji oblik ili nas pak želite nešto pitati, tu smo za sva vaša pitanja.

Važno!

Svaki komad drveta koji obrađujemo je drugačiji, stoga će svaki komad odudarati od drugoga. To znači da možemo pokušati napraviti sličan komad, ali će uvijek tekstrura, boja i uzorak drveta biti unikatan.