Daske

Kako izabrati pravu dasku? Svaka kuhinja trebala bi imati drvene…

Kako izabrati pravu dasku?

Svaka kuhinja trebala bi imati drvene daske za rezanje i posluživanje. Nakon izvrsnog kuharskog noža, alat za kojim najčešće posežemo je daska za rezanje. Daje ravnu, čvrstu površinu za pripremu, štiteći radne površine i ploče od ogrebotina.

Naše se daske mogu koristiti kao daske za rezanje, za serviranje hrane ili kao pladnjevi za pića i predjela. Ove jedinstvene drvene ploče izgledaju nevjerojatno u kuhinjama, na stolovima za blagovanje ili kao pladnjevi za čaše.

Naše su daske izrađene s puno ljubavi i truda. Upravo je zato svaka daska drugačija od drugih, nemoguće je napraviti dvije identične.

Kao što je svaki komad drveta drugačiji, tako je i svaka naša daska drugačija, posebna i jedinstvena, samo vaša!

U našem shopu možete vidjeti različite dostupne oblike, od okruglih, pravokutnih do onih nepravilnih oblika. Također možete vidjeti i vrste drveta koje koristimo u izradi, najčešće je to hrast, zatim iroko, bukva, mahagonij i ostali prekrasni komadi drveta.

Kad pronađete oblik i boju koji vam odgovaraju, odaberite oblik i dimenziju koju biste željeli, a u kućici za komentar napišite ako biste željeli nešto drugačije nego što je prikazano, rado ćemo prilagoditi naše proizvode vašim željama!

Važno!

Svaki komad drveta koji obrađujemo je drugačiji, stoga će svaki komad odudarati od drugoga. To znači da možemo pokušati napraviti sličan komad, ali će uvijek tekstrura, boja i uzorak drveta biti unikatan.